Biografie

Goodiprovisions is een jong productiehuis opgericht door enkele jongeren met éénzelfde passie voor film en televisie maken.

Het begon allemaal met het schrijven van een serie die hoogstwaarschijnlijk ooit uitkomt, maar voorlopig in de archieven blijft liggen. Twee jonge schrijvers/ scenaristen kregen samen het idee om een serie te schrijven, maar tijdens de vergaderingen kwam ineens het idee om het concept van de serie te gebruiken in een film. De laatste aflevering was nog maar net geschreven of de twee begonnen samen aan de eerste dialogen van de film “Asking For Death”. Na 3 maanden intensief werk met veel gezweet, denkwerk en natuurlijk veel papier en pennen versleten te hebben, lag daar op de schrijftafel “het ultieme scenario” voor de eerste film.
Het zou maar zonden zijn om deze daar te laten liggen en het begon al snel te prikkelen om het scenario te gaan verfilmen… Van het een kwam het ander. Voordat ze het zelf beseften hadden ze een team van 25 vrijwilligers achter hen die intensief aan dit project werkte. Dit loonde dan ook op 30 Juni 2015 met de eerste vertoning. Dit was de perfecte vuurdoop van het jonge productiehuis en ze kregen al snel zin in een nieuwe productie. Het vaste team werd weer opgetrommeld en samen zijn ze van zin om een eindproduct te creëren dat NOG beter is dan het vorige. Indien u nu ook zin krijgt om eventueel mee te werken aan dit project, kunt u naar ons contactformulier gaan om ons vrijblijvend te contacteren. Indien u zich geroepen voelt om ons financieel te steunen kan dit via onze online webshop waar sinds kort enkele leuke nieuwe artikels te vinden zijn en natuurlijk vindt u daar ook Tickets voor voorstellingen en andere activiteiten.

Veel plezier op onze website!

Het Goodi-team

Youthness’ Creativity

Hoe kunnen wij u helpen?