Contact Goodiprovisions

Adressen

Contacteer ons

Wij staan altijd open voor vragen en tips.

  • Voor directe vragen kunt u ook altijd mailen naar: info@goodiprovisions.be . Ons team helpt u graag verder.
  • U kan ons ook altijd bereiken op het directe telefoonnummer tijdens de werkuren. Wij helpen u dan zo snel mogelijk verder.
  • Voor vragen in verband met ticketverkoop kunt u mailen naar tickets@goodiprovisions.be .
  • Indien u zichzelf wilt opgeven voor een casting, kunt u ons contacteren via casting@goodiprovisions.be dan gaat onze castingoperator u zo snel mogelijk contacteren. LET OP: wij zoeken niet altijd mensen, maar u wordt sowieso in ons bestand opgenomen en wij contacteren u indien wij u kunnen gebruiken.

 

Contact Formulier

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Veelgestelde vragen

hoe koop ik tickets voor een voorstelling?

Bij een voorstelling worden de kaarten verkocht via onze webshop. Er zijn ook altijd nog enkele kaarten voorzien aan de kassa zelf. We raden u aan om op voorhand kaarten aan te kopen via de webshop aangezien er maar een beperkt aantal plaatsen voorbehouden wordt bij de kassa.

Hoe kan ik auditie doen bij jullie?

Wij organiseren voor iedere nieuwe productie een castingdag waarop wij acteurs uitnodigen. Indien u interesse hebt om bij ons te komen auditie doen, stuurt u best een mailtje naar: casting@goodiprovisions.be . Onze casting-operator helpt u dan graag verder.

Ik wil een DVD kopen, hoe doe ik dat?

Ten eerste kunt u altijd persoonlijk bij onze collega’s terecht. Indien u geen collega kent, kunt u altijd de DVD van onze producties bestellen via de webshop.

Waar kan ik de trailer vinden van jullie nieuwe film?

De trailer verschijnt meestal 2 a 3 maanden voor de première van de productie. Dan komt de trailer op youtube te staan. Indien u ons volgt op Facebook en andere social media, krijgt u als eerste de melding van de nieuwe trailers.

Ik wil graag ervaring opdoen op de filmset, hoe kan ik dat doen?

Wij zijn altijd nog op zoek naar mensen die vrijwillig willen komen meewerken op onze filmsets. Indien je interesse hebt, kun je altijd een mailtje sturen naar: casting@goodiprovisions.be . Onze castingoperator helpt u dan graag verder.

Ik heb iets besteld in de webshop, wanneer krijg ik dit aan?

Dit hangt af van de verzendoptie die u gekozen hebt. Er zijn drie opties:
*Spoed (voor 14 u. besteld = volgende dag in huis)
*Gemiddeld (2 – 3 werkdagen)
*Voordelig ( 4-6 werkdagen)

De bestelling wordt zo vlug mogelijk behandeld door ons team.